Lirik Lagu Kalih Welasku

Lirik Lagu Kalih Welasku – Penyanyi lagu pop Jawa dan koplo Denny Caknan menelurkan karya baru. Lagu tersebut berjudul Kalih Welasku.
Lirik Lagu Kalih Welasku merupakan karya Denny dan Duo ONAR (Bayu Onyonk dan Soepardi Aye). Itu seperti yang diterangkan dalam deskripsi Music Video (MV) lagu tersebut, yang diunggah Channel YouTube Denny Caknan.

Anane mung tresno kalih welasku
Anane mung iki sing tak nduweni

Doyo doyo ngganduli
Doyo doyo nangisi

Kesandung-sandung aku
Maksane atimu

Gapuk meh tumbang
Tak gawe gawe dewe
Raiso ngukur kurang kesadaranku

Reff:

Kekarepanku yen pancen dadi siji
Iso ngrumat lan baturi
Tekan besok nganti petuk pati
Urung kewujud we kesusu mutusi

Aku sembrono ning ra sepiro
Malah dadi perkoro
Nanging rapopo ketulo tulo
Dadi tulisan kanggo cerito tuo

Anane mung tresno kalih welasku

Tinggalkan komentar